Termeni si Conditii

Termeni si Conditii de utilizare a platformei de vanzari on-line lustofcreation.ro


Introducere

Termenii si Conditiile de accesare a websiteului lustofcreation.ro prezentate pe aceasta pagina se aplica si sunt obligatorii pentru toate persoanele care accesează, navighează, indexează sau folosesc în orice fel website-ul lustofcreation. Vizitarea sau folosirea acestui site înseamnă acceptarea totala si neconditionata a termenilor si conditiilor de mai jos.

Continutul acestei pagini se poate modifica fara o instiintare prealabila, fiind de datoria fiecarui utilizator sa verifice frecvent aceasta pagina.


Terminologie

Lust of Creation – este un brand comercial detinut de Lust of Creation SRL.


Termeni utilizati

Lust of Creation – domeniul lustofcreation.ro si subdomeniile aferente.

Vanzator – Lust of Creation sau orice partener marketplace al lustofcreation.

Cumparator – persoana fizica, persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont pe Lust of Creation si efectueaza o Comanda.

Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la Continut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Lust of Creation (website, chat, telefon etc) sau in baza unui acord de utilizare pre-existent intre Lust of Creation si Client care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

Cont – sectiunea din Lust of Creation formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale etc.).

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Lust of Creation, care prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.

Nickname – pseudonim prin care un anumit Utilizator/Client/Cumparator poate adauga Continut pe lustofcreation. Nickname-ul este asociat informatiilor apartinand Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului din Lust of Creation sub denumirea de “Nume Utilizator”.

My Wishlist – sectiune din Cont care permite Cumparatorului / Utilizatorului sa isi creeze liste de produse preferate si pe care, ulterior, le poate adauga in cosul de cumparaturi.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Lust of Creation intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continut

 • toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament  electronic;
 • continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Review/recenzie – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Utilizator/Client/Cumparator vis-à-vis de un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare produs putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Utilizator/Client/Cumparator asupra unui produs sau serviciu.

Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre produsele sau serviciile din pagina respectiva.

Raspuns – informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit produs. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator/Client/Cumparator unui alt Utilizator/Client/Cumparator in cadrul unei discutii.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.


1. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

1.1 Platforma online de comert electronic Lust of Creation si intreg continutul acestuia este proprietatea exclusiva a companiei Lust of Creation SRL.

1.2 Continutul platformei online de comert electronic Lust of Creation incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia, clipuri audio/video prezentate pe platforma, sunt proprietatea exclusiva a Lust of Creation SRL, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare). Copierea sau reproducerea continutului fara acordul Lust of Creation SRL sunt interzise conform legii.

1.3 Website-ul, precum si conţinutul acestuia sunt protejate de către Legea drepturilor de autor din România, precum şi de dispoziţiile privitoare la copyright aplicabile la nivel european si international. Utilizatorii nu au dreptul de a copia, stoca, modifica sau transfera cu orice titlu continutul partial sau integrat al website-ului.


2. CONFIDENTIALITATE

2.1 Lust of Creation va proteja confidentialitatea datelor personale ale clientilor.

2.2 Lust of Creation nu raspunde in nici un fel de parerile si efectele parerilor exprimate pe website de catre utilizatorii acestuia.

2.3 Lust of Creation isi rezerva dreptul de a limita accesul unor persoane sau IP-uri la site si serviciile oferite.

Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea, utilizarea, reproducerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Lust of Creation, distribuirea oricarui continut in afara Site-ului, crearea de produse sau servicii derivate, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Lust of Creation asupra continutului, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul scris expres al lustofcreation.

Preluarea de informaţii de către alte site-uri web poate fi facuta numai dupa incheierea unui acord scris cu Lust of Creation SRL.

Lust of Creation SRL nu răspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte în legătură cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea întregului ori a unei părţi din conţinut în orice mediu. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinutul Lust of Creation doar pentru uzul personal sau necomercial.


3. POLITICA DE VANZARE ON-LINE

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator dar livrarile se fac numai in tarile din lista pe care o puteti consulta in pagina de comanda.

Pentru motive justificate Lust of Creation SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel lustofcreation.ro. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa echipei Lust of Creation SRL prin formularul de contact de pe Site, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

3.2. Dupa efectuarea comenzii, Cumparatorul va primi un mail care contine o factura proforma si care confirma inregistrarea comenzii pe site. Factura proforma confirma inregistrarea comenzii in sistem, dar nu si obligativitatea onorarii acesteia. Comanda va fi procesata si livrata in functie de stocurile disponibile.

3.3. Toate preturile produselor în site sunt exprimate in RON, EURO, Lire sterline si dolari americani si includ TVA. Preturile nu includ taxele de transport. Taxele de transport sunt calculate de sistem si vor fi afisate la finalizarea comenzii. Taxele de greutate suplimentara pentru coletele ce depasesc 1 kg vor fi calculate dupa ambalarea si cantarirea coletelor si vor fi comunicate clientilor in scris sau telefonic.

3.4. Promotiile, reducerile de pret - Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil sau in intervale de timp precizate punctual.

3.5. Pentru comenzile mai mari sau egale cu 300 RON  ne rezervam dreptul sa solicitam o confirmare prin telefon ca si conditie mandatorie pentru expediere.

3.6. Clientii aflati la prima comanda pe site-ul www.lustofcreation.ro vor fi contactati telefonic pentru confirmarea adresei. Confirmarea telefonica constituie conditie pentru expedierea coletului.

3.7. Comenzile clientilor care prezinta un istoric lipsit de bonitate prin neacceptarea/neridicarea coletelor de la Posta si firmele de curierat vor putea fi onorate numai cu plata in avans prin virament bancar.

3.8. Lust of Creation SRL isi rezerva dreptul de a nu onora comenzi catre clientii care afiseaza un comportament abuziv si un limbaj inadecvat, obscen. Clientii abuzivi sunt cei care nu respecta procedurile de lucru ale magazinului, personalul angajat, cei care prin actiunile si limbajul lor perturba activitatea, care afiseaza un comportament abuziv si un limbaj licentios. Pe site-ul www.lustofcreation.ro sunt practicate adaosuri comerciale cuprinse între 5 și 300%.


4. COMANDA

4.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului.

4.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

4.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

4.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

4.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

4.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Lust of Creation SRL, in cazul platii online;

4.4.3. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;


5. FACTURARE – PLATA

5.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul Site-ului www.lustofcreation.ro nu includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

5.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

5.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.

5.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

5.5. Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de Lust of Creation SRL, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

5.6. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre Lust of Creation SRL in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

5.7. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: comenzi@lustofcreation.ro.

5.8. Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile de nicio terta parte si nici nu vor fi stocate de catre de lustofcreation.ro sau de catre procesatorul de plati integrat in Site.


6. SESIZARI, RECLAMATII

6.1 Orice sesizare cu privire la neconformitatea produselor se face in scris, in maxim 48h de la primirea coletului, pe adresa de e-mail comenzi @ lustofcreation.ro. Sesizarile ulterioare nu mai pot fi luate in calcul.

6.2 Orice sesizare legata de erori de procesare (ex: lipsa produs din colet, produs expediat gresit, cantitate gresita, culoare sau marime gresita, erori facturare s.a) se trimite in scris pe adresa de e-mail comenzi @ lustofcreation.ro in maxim 48h de la primirea coletului.

6.3 Toate sesizarile scrise vor primi un raspuns tot in scris. Termenul de solutionare este diferit de la o situatia la alta, in functie de verificarile necesare si poate fi de la 24h pana la 14 zile lucratoare. Desigur, facem eforturi sa raspundem tuturor sesizarilor in 24h, insa in unele situatii, cand depindem de verificari si raspunsuri de la partenerii din lantul de distributie, acest lucru nu este posibil.


7. RETURNAREA PRODUSELOR

7.1. Conform OUG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul de a se retrage din contractul la distanta, notificand in scris, pe e-mail , la adresa comenzi @lustofcreation.ro sau prin posta, ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.     

7.2.Renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice (art. 2 alin. 1).

7.3. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala Cumparatorului, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat Vanzatorului decizia sa de retragere din contract in conformitate cu art. 11. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de consumator inainte de expirarea perioadei de 14 zile (art.14, alin.1).

7.4. La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat. Astfel, vor fi refuzate coletele care contin produse in alta stare decat cea in care au fost livrate, cele a caror returnare nu a fost notificata in prealabil, precum si cele care contin produse deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare.

7.6. Conform legii, Lust of Creation SRL va inapoia contravaloarea produselor returnate (exclusiv taxele de transport) in cel mult 14 de zile de la data denuntarii, prin transfer bancar, in contul specificat de Client.


8. RASPUNDERE

8.1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor dupa livrare si in special pentru pierderea  acestora.

8.2. Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

8.3 Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

8.4. Ulterior crearii Contului, utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.

8.5. Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre lustofcreation.ro, acestia fiind opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.


9. DECLINAREA RESPONSABILITATII

9.1. Deteriorarea coletelor in timpul transportului: Daca la primirea coletului prin curierat rapid Cumparatorul observa orice deteriorare a ambalajului (cutia uda, turtita, rupta, banda adeziva dezlipita si/sau orice alte semne de deteriorare), Cumparatorul are obligatia de a refuza primirea coletului concomitent cu solicitarea intocmirii unui proces verbal de deteriorare, de catre Agentul Curier. Acceptatea coletului deteriorat fara proces verbal anuleaza posibilitatea unei reclamatii ulterioare catre firma de curierat si atrage dupa sine imposibilitatea despagubirii. 

9.2. Pozele produselor: Imaginile sunt oferite pe site cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi de imagini - datorita modificarii design-ului, ambalajelor, schimbarii imaginii de brand, fara sa primim o notificare prealabila.


10. REVIEW-URI PRODUSE

Opinia dumneavoastra este foarte importanta pentru noi! Ne puteti spune parerea despre produsele comandate folosind campul "Opinii" din pagina fiecarui produs pe www.lustofcreation.ro. Pentru a asigura utilizatorilor site-ului informatii cu un continut ridicat de relevanta, va rugam sa va exprimati opiniile exclusiv pentru produsele cumparate din magazinul www.lustofcreation.ro si folosite de dumneavoastra. Comentariile vor fi verificate de un administrator al site-ului inainte de publicare. Nu vor fi publicate comentariile plasate de useri care nu au comandat produsele de pe site-ul www.lustofcreation.ro, cele care contin un limbaj necorespunzator, sau care nu fac referire la produsul in cauza, fiind lipsite de relevanta.


11. SIGURANTA DATELOR PERSONALE

lustofcreation.ro se angajeaaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti, si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate, numai in scopul declarat al acestui site.

Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

Societatea nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Lust of Creation SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: preluare, facturare si livrare comenzi online.

Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare facturarii si livrarii. Refuzul dvs. determina neonorarea comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la office@lustofcreation.ro.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.


12. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

12.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Lust of Creation SRL, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

12.2. Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Lust of Creation SRL, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Lust of Creation SRL asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Lust of Creation SRL.


13. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului


14. FORTA MAJORA

14.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

14.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.


15. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Lust of Creation SRL si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.


16. PROMOTII SI CONCURSURI 

Toate promotiile desfasurate in afara platformei online, prin intermediul voucherelor sau cupoanelor, sunt valabile numai cu prezentarea voucherului/cuponului fizic in showroom sau online, prin introducerea codurilor  promotionale. Un cod este valabil pentru un singur utilizator/client, o singura data.


17. Daca nu mi se potrivesc produsele?

Produsele care nu sunt potrivite ca marime pot fi inlocuite cu o alta marime, dar acelasi model. 

 

18. Cum le returnez?

 • Produsele returnate trebuie sa fie noi, nefolosite si livrate in ambalajul original.
 • Cutiile trebuiesc impachetate in hartie sau plastic,astfel incat sa fie protejate.
 • Orice produs returnat care este uzat fizic sau deteriorat poate fi refuzat si inapoiat clientului.
 • Produsele pot fi returnate in 15 zile de la primirea acestora. 
 • Produsele returnate sunt inlocuite cu o alta marime corespunzatoare,dar acelasi model.
 • Produsele personalizate si toate modele de cizme lungi,care sunt realizate dupa spcificatiile clinetului,nu se returneaza

19. Taxe de returnare 

Taxele de transport catre noi sunt suportate integral de client. Taxa initiala de expediere a coletului nu se va rambursa. Banii se vor rambursa in contul bancar al clientului,cu mentiunea ca se poate opri comisionul(3-5 ron),in functie de suma si banca.